Puslinge og Juniorer

Det er aldrig for tidligt

Hver lørdag mellem klokken 10 og 12 i månederne april, maj, juni, august, september og oktober, samles en flok livlige børn til en sjov dag med golfleg. Vi byder både puslinge, som er børn fra 4 år og op til dem, der er ved at blive juniorer, op til 18 år, velkommen.

Vi starter dagen med opvarmning på driving range, hvor børnene får lov til at udforske golfspillet på deres egne vilkår. Herefter går vi over til legende og lærerige øvelser, alt sammen med fokus på sjov og sammenhold. Vi afslutter med et par huller på vores 9-hulsbane, hvor børnene virkelig kan få lov til at prøve deres færdigheder af.

Det er vores mål at skabe en udfordrende, men først og fremmest sjov oplevelse for alle deltagere, uanset niveau. Og inden længe vil du se, at børnene begynder at slå længere og mere præcist end deres forældre!

Vi opfordrer alle interesserede til at kigge forbi en lørdag og opleve træningen. Det er også helt i orden bare at komme og se, om det er noget for dig. Og du er mere end velkommen til at tage dine bedsteforældre med i stedet for dine forældre.

Vi glæder os til at se jer!

Kontaktpersoner

Pro – træner: Danny Sejer, tlf: +45 21 45 15 30
Lone Fenger Jensen, tlf: +45 28 34 07 13
Sidsel Kofoed, tlf: +45 40 45 46 12

Du kan også altid kontakte sekretariatet, på tlf: +45 65 96 71 20

Sæson 2024

Du kan se hele planen for træning ved at trykke her.

Sidste træning før vi holder sommerferie er lørdag d. 22/6-24.
Og så glæder vi os til at se jer igen lørdag d. 10/8-2024 til et spændende efterår.

Udover almindelig træning, planlægger vores team af frivillige nogle gange udflugter til andre baner, overnatning med natgolf, stjernejagt og masser af andet sjov og ballade.

Sommerferie mellem 22. juni – 10 august.